maanantai 28. maaliskuuta 2016

Nautin!!

Viikon sisään tuli 3 sairaalakäyntiä rutiinineuvolan lisäksi. Yksi synnärillä, yksi äitipolilla ja yksi päivystyksessä. Viimeinen sijoittui iltayöhön ja jouduin kuskaamaan lapset mukana kun eivät uskaltaneet yksin jäädä kotiin. 

Supistuksia ja vuotoa. Vesien menon epäilyä. Istukkakin on siirtynyt hyvin edestä (liekö ollutkaan), kaksosen pussi kohdunsuulla muuttui verihyytymäksi, yrittäisikö kroppa sitä ulos. 

Baby on ihanan virkeä. Viimeisessä ultrassa oli kunnon jumppa päällä - mikä oli isompien kiva nähdä, kun olivat mukana. 

Huomenna kokeilen töissä oloa. Viime tiistaina supisteli koko päivän siellä, siitä jäin sairauslomalle. Nyt onneksi on se vara, että soittamalla synnärille saan sieltä sairauslomalapun.

Mutta mä en halua valittaa! Mä en ole ikinä pitänyt ihmisistä, jotka valittavat raskaudesta, sori vaan. Onhan mulla ollut omat vaivani (kuten liikkuminen ja nyt tämä), mutta mä nautin. Tämä on niin ihmeellistä aikaa, kasvattaa uutta elämää sisällään. Eikä sitä saa kaikki kokea, vaikka kuinka haluaisivat. Tämä raskaus on omalla kohdalla ainutlaatuinen myös siksi, että tiedän tämän olevan viimeinen ja haluan nauttia ja painaa siitä muistijälkiä. Ihanaa aikaa ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti